iPad 4 a iLive

Odpovědět
zblebt
Administrátor

iPad 4 a iLive

Příspěvek od zblebt »

Takže, zatím se situace nelepší, oficiální vyjádření podpory po zaslání chybového hlášení z konzole dopadlo následovně:
Hi Jan,

At present we can not be completely sure what the problem is.

We *think* that something may have changed with the iPad 4 hardware which is causing these drop-outs but we can not be 100% sure about this. R&D are looking into the issue but unfortunately we do not have any more information at present.

Best Regards,
Ben
-

Best Regards
Allen & Heath Technical Support

Překlad:
" V této době si nemůžeme být úplně jistí, kde je problém.

My si "myslíme" že s iPadem 4 se změnila nejaká část hardwaru (součástky), která způsobuje tyto výpadky, ale nemůžeme si být na 100% jistí. Vyvojové oddělení tento problém dále řeší ale naneštěstí nemáme v této době více informací. "

Takže, do léta by měl být tenhle problém určitě vyřešen, protože uživatelů iPadu 4 bude přibývat (iPad 3 se už shání těžče) a A&H jistě vyvyne tlak na Apple, aby jim řekl, co se změnilo a co je kde za problém.

Situace je teď taková, že iPad po zhruba 5 minutách ztratí na chvíli spojení a není možné změnit vybraný kanál, pořád je možnost hýbat s faderama, ale pouze v jednom, předem vybraném mixu a není možné měnit processing.
iPad 3 a starší jedou bez problému, veřím, že i ostatní pulty s iPadem 4 nemají problémy, neboť jsem o nich ještě neslyšel, takže řešení bude určitě jen softwarového rázu.
Jan Bednář, web admin. 774 317344
Obrázek
basa, zvuk, mix.

Tyl
Mistr zvuku

Re: iPad 4 a iLive

Příspěvek od Tyl »

Toto poslal Patera s Prodance
Je to pro nás srozumitelné a víme o tom?

Tyl

http://www.prodance.cz/download/iLive_w ... m_ios6.pdf

zblebt
Administrátor

Příspěvek od zblebt »

Samozřejmě, že o tom dávno víme, čteme oficiální fórum A&H, tohle se řešilo hned první týden po vydání iOS verze 6.
Ale toto není náš problém. My se k routeru připojujeme bez obtíží, dokonce i 5 minut fungujeme, chyba, jak už je z vyjádření A&H patrné, je úplně někde jinde.
Obrázek
basa, zvuk, mix.

zblebt
Administrátor

Příspěvek od zblebt »

Další email od A&H

We have identified an issue with iLive MixPad running specifically on the iPad4. We are currently testing a fix for this issue and hope to release an update soon.

I hope this helps.

"identifikovali jsme problém s aplikací iLive MixPad na iPadu 4. Testujeme úpravu tohoto problému a brzo vydáme update, který by to měl vyřešit."

Tak snad už brzo. :)
Obrázek
basa, zvuk, mix.

zblebt
Administrátor

Příspěvek od zblebt »

Na novém iOS by měla bez problémů běžet updatovaná verze Mix Padu. Já už jsem updatoval, šťasten úplně nejsem, tvůrci od applu mi odstranili několik věcí, co mi teď více než chybí, ale...
Obrázek
basa, zvuk, mix.

Odpovědět