Lídl

Odpovědět
vovak
Mistr zvuku

Lídl

Příspěvek od vovak »

Chlapi, toš v Lídlu mají mikrofon kopii SM58 i s objímkou, pouzdrem, XLR kabelem a šibenicovým stojanem za 499Kč! :mrgreen: No je toto možné? Docela by mně zajímalo, jak ten mikrofon zní. Stojan bude asi pěkný kostitřas, ale když na to za týden dají ještě slevu, tak nekup to na zkušebnu za cenu náhradní mic mřížky. :lol: Kdo to zkusí koupit a udělat tu na to recenzi, než to z tama zmizne? 8-)

Tyl
Mistr zvuku

Re: Lídl

Příspěvek od Tyl »

Zdar všichni,
včera jsem to odzkoušel a je to zvukově snad i lepší,pro někoho,než orig SM58-Ale: !!!
Jak se dalo očekávat je u mikrofonu velmi vysoký manipulační hluk. Možná 5x vyšší než u SMka.
I když má kopie vyšší signál téměř o 100% a zeslabí se na úroven podobnou 58mičce,tak tam ten škrabot,hlavně na středech a vyšších středech je !!!
58mička má hluk jen na středobasech a níže. Ano jen když se mikrofon šudlí v ruce,jako třeba když někoho svrbí v rozkroku,nebo tam jak končí hrb a začíná to druhé atd... :lol:
Jinak je mikrofon nerozebiratelný,dá se jen odšroubovat síto a má stejný závit jak SM.
Na vazbu je opravdu dobrý,podobný jako SM.Vzhledem k vyššímu signálu i lepší.
Nemá v sobě tráfko,takže ukazuje ss odpor 500-600 Ohmů.
Kdo se pokusí vyndat vložku z těla,která je natvrdo zalepena v gumovém,ale tvrdém uložení,zaplače. Asi nějak takto- :x :mrgreen:
XLR se dá povolit,ale nejde povytáhnout,protože jsou tam krátké lanka a jejich rezerva je na straně vložky. Tam jsou ovšem nechca přilepeny lepidlem ke stěně a drží tak,že se při vyndání vložky vyškubnou z pájecích plošek na vložce :shock: to je pěkný nářez,protože tím končíte. :(

Stojany jsou to ty,co jsem koupil pro Svatý pluk a jsou již odzkoušené,ovšem musí se upravit proti klátivosti... :roll:

Hola, Tyl

Odpovědět