Kamelot-pište...

Vaše recenze na Vás samotné.
Odpovědět
Tyl
Mistr zvuku

Kamelot-pište...

Příspěvek od Tyl »

-Počasí výborné :D
-kapela v pohodě :)
-zvuk na dvojku? ;)
-komunikace mix-jeviště na čtyřku? Příště si na jeviště vzít vlajku,nebo poplašnák,aby se obsluha mixu občas mrkla i na jeviště...!!! :roll:
-monitorový zesík-čtyřkanál-cesta "D" bez funkce-někdo zamáčknul sirkou přepinač Bridge na C+D. Naposled ho měli Kumpáni. Igore co o tom víš? :mrgreen: !!??

vovak
Mistr zvuku

Re: Kamelot-pište...

Příspěvek od vovak »

Prosím, jestli můžete (asi ty Honzo) bylo by vhodné toto Vlastou načaté téma rozdělit na dvě a neplantat je dohromady.
Tohle má název Kamelot a protože to bývala trošku moje srdcová kapela, tak bych se rád dověděl, jak to proběhlo i od jiných. Hlavně jak hráli, kdo to zvučil, kolik došlo lidí, co bylo v pohodě a s čím byl problém.

EDIT: Upraveno a rozdeleno

zblebt
Administrátor

Příspěvek od zblebt »

Kameloti si privezli sveho vlastniho zvukare.
Lidi tam bylo az az, taky tomu odpovidal vykon, ktery zvukar Kamelotu pouzil. :) (TT25A skoro na max :) ) Taky nam pomohlo predstaveni prostoru pred mixem paskou.

Lofosi byli celkem bez problemu, zustalo na ne taky docela dost lidi.

Zpevak Lofosu si vyzadal bezdrat, tak jsem mu strcil line6 s simulaci SM58. Zvukove byl bezproblemu, absolutne zadne vypadky, akorat baterka se vybila asi o polovinu doby driv, nez by mela, tak doufam, ze to bude jen zimou.
Jan Bednář, web admin. 774 317344
Obrázek
basa, zvuk, mix.

Aidzi
Zvukař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aidzi »

Tyl píše:-Počasí výborné :D
-kapela v pohodě :)
-zvuk na dvojku? ;)
-komunikace mix-jeviště na čtyřku? Příště si na jeviště vzít vlajku,nebo poplašnák,aby se obsluha mixu občas mrkla i na jeviště...!!! :roll:
-monitorový zesík-čtyřkanál-cesta "D" bez funkce-někdo zamáčknul sirkou přepinač Bridge na C+D. Naposled ho měli Kumpáni. Igore co o tom víš? :mrgreen: !!??

Tohle už jsme s Vlasťou probrali, takže jen pro ostatní : Do jsme do Bridge nepřepínali, protože k tomu nebyl nejmenší důvod.. Navíc se to na to koncáku nedá přepnout ani omylem - je to zapuštěné tlačítko a jde přepnout tak párátkem.. A taky jsem si toho ani nevšiml, protože jsme v sobotu jeli jen na dva kanály A a C...

Jinak mne mrzí, že jsem se nemohl dostavit.. Docela jsem se těšil, ale musel jsem odjet narychlo do Brna... :-( Ale prej to bylo dobré--- :)

A co se týče komunikace "mix-podium", tak je opravdu někdy příšerná... :(
Aidzi
Tel: 739260346
email - i.c@email.cz

zblebt
Administrátor

Příspěvek od zblebt »

Tak ono se to moc dobre neda, kapela ma pozadavky, zvukar mel pozadavky, takze ten, kdo stoji u pultu nemuze mit oci vsude. Myslim si, ze s tou vysilackou to celkem fungovalo...
Jan Bednář, web admin. 774 317344
Obrázek
basa, zvuk, mix.

Aidzi
Zvukař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aidzi »

zblebt píše:Tak ono se to moc dobre neda, kapela ma pozadavky, zvukar mel pozadavky, takze ten, kdo stoji u pultu nemuze mit oci vsude. Myslim si, ze s tou vysilackou to celkem fungovalo...
Honzo.. Já tam nebyl a tak nemůžu nic konkrétního posuzovat, nebo komentovat.. Myslel jsem to všeobecně.. Co jsou Ti platné vysílačky, když stojíš na stage, jak pichlá guma, hulákáš do vysílačky a u mixu nikdo nereaguje, protože... to neslyší, spojení nefunguje (vybitá baterka) a pod.. Platí to samozřejmě i v opačném směru.. Tady by pomohly spolehlivější mašinky a hlavně HandsFree... Které stále nejsou...
Aidzi
Tel: 739260346
email - i.c@email.cz

vovak
Mistr zvuku

Příspěvek od vovak »

Mám vesměs stejné zkušenosti jak Igor. Většinou to u mixu nikdo nebere, protože vysílačku neslyší. Nicméně jsou i akce, které si bez vysílaček ani neumím představit. Třeba Vánoční jarmark v Buchlovicích.

Tyl
Mistr zvuku

Příspěvek od Tyl »

Našel jsem k těm vysílačkám origo Hens free a je to třeba zkusit.
Každopádně má ta vysílačka vibraci a je to nutné mít na těle,např v přední kapse,aby to bylo cítit.

Odpovědět