-Počasí výborné
-kapela v pohodě
-zvuk na dvojku?
-komunikace mix-jeviště na čtyřku? Příště si na jeviště vzít vlajku,nebo poplašnák,aby se obsluha mixu občas mrkla i na jeviště...!!!
-monitorový zesík-čtyřkanál-cesta "D" bez funkce-někdo zamáčknul sirkou přepinač Bridge na C+D. Naposled ho měli Kumpáni. Igore co o tom víš? !!??
Kamelot-pište...
-
- Mistr zvuku
Re: Kamelot-pište...
Prosím, jestli můžete (asi ty Honzo) bylo by vhodné toto Vlastou načaté téma rozdělit na dvě a neplantat je dohromady.
Tohle má název Kamelot a protože to bývala trošku moje srdcová kapela, tak bych se rád dověděl, jak to proběhlo i od jiných. Hlavně jak hráli, kdo to zvučil, kolik došlo lidí, co bylo v pohodě a s čím byl problém.
EDIT: Upraveno a rozdeleno
Tohle má název Kamelot a protože to bývala trošku moje srdcová kapela, tak bych se rád dověděl, jak to proběhlo i od jiných. Hlavně jak hráli, kdo to zvučil, kolik došlo lidí, co bylo v pohodě a s čím byl problém.
EDIT: Upraveno a rozdeleno
-
- Administrátor
Kameloti si privezli sveho vlastniho zvukare.
Lidi tam bylo az az, taky tomu odpovidal vykon, ktery zvukar Kamelotu pouzil. (TT25A skoro na max ) Taky nam pomohlo predstaveni prostoru pred mixem paskou.
Lofosi byli celkem bez problemu, zustalo na ne taky docela dost lidi.
Zpevak Lofosu si vyzadal bezdrat, tak jsem mu strcil line6 s simulaci SM58. Zvukove byl bezproblemu, absolutne zadne vypadky, akorat baterka se vybila asi o polovinu doby driv, nez by mela, tak doufam, ze to bude jen zimou.
Lidi tam bylo az az, taky tomu odpovidal vykon, ktery zvukar Kamelotu pouzil. (TT25A skoro na max ) Taky nam pomohlo predstaveni prostoru pred mixem paskou.
Lofosi byli celkem bez problemu, zustalo na ne taky docela dost lidi.
Zpevak Lofosu si vyzadal bezdrat, tak jsem mu strcil line6 s simulaci SM58. Zvukove byl bezproblemu, absolutne zadne vypadky, akorat baterka se vybila asi o polovinu doby driv, nez by mela, tak doufam, ze to bude jen zimou.
Jan Bednář, web admin. 774 317344
basa, zvuk, mix.
basa, zvuk, mix.
-
- Zvukař
- Kontaktovat uživatele:
Tyl píše:-Počasí výborné
-kapela v pohodě
-zvuk na dvojku?
-komunikace mix-jeviště na čtyřku? Příště si na jeviště vzít vlajku,nebo poplašnák,aby se obsluha mixu občas mrkla i na jeviště...!!!
-monitorový zesík-čtyřkanál-cesta "D" bez funkce-někdo zamáčknul sirkou přepinač Bridge na C+D. Naposled ho měli Kumpáni. Igore co o tom víš? !!??
Tohle už jsme s Vlasťou probrali, takže jen pro ostatní : Do jsme do Bridge nepřepínali, protože k tomu nebyl nejmenší důvod.. Navíc se to na to koncáku nedá přepnout ani omylem - je to zapuštěné tlačítko a jde přepnout tak párátkem.. A taky jsem si toho ani nevšiml, protože jsme v sobotu jeli jen na dva kanály A a C...
Jinak mne mrzí, že jsem se nemohl dostavit.. Docela jsem se těšil, ale musel jsem odjet narychlo do Brna... Ale prej to bylo dobré---
A co se týče komunikace "mix-podium", tak je opravdu někdy příšerná...
-
- Administrátor
Tak ono se to moc dobre neda, kapela ma pozadavky, zvukar mel pozadavky, takze ten, kdo stoji u pultu nemuze mit oci vsude. Myslim si, ze s tou vysilackou to celkem fungovalo...
Jan Bednář, web admin. 774 317344
basa, zvuk, mix.
basa, zvuk, mix.
-
- Zvukař
- Kontaktovat uživatele:
Honzo.. Já tam nebyl a tak nemůžu nic konkrétního posuzovat, nebo komentovat.. Myslel jsem to všeobecně.. Co jsou Ti platné vysílačky, když stojíš na stage, jak pichlá guma, hulákáš do vysílačky a u mixu nikdo nereaguje, protože... to neslyší, spojení nefunguje (vybitá baterka) a pod.. Platí to samozřejmě i v opačném směru.. Tady by pomohly spolehlivější mašinky a hlavně HandsFree... Které stále nejsou...zblebt píše:Tak ono se to moc dobre neda, kapela ma pozadavky, zvukar mel pozadavky, takze ten, kdo stoji u pultu nemuze mit oci vsude. Myslim si, ze s tou vysilackou to celkem fungovalo...
-
- Mistr zvuku
Mám vesměs stejné zkušenosti jak Igor. Většinou to u mixu nikdo nebere, protože vysílačku neslyší. Nicméně jsou i akce, které si bez vysílaček ani neumím představit. Třeba Vánoční jarmark v Buchlovicích.
-
- Mistr zvuku
Našel jsem k těm vysílačkám origo Hens free a je to třeba zkusit.
Každopádně má ta vysílačka vibraci a je to nutné mít na těle,např v přední kapse,aby to bylo cítit.
Každopádně má ta vysílačka vibraci a je to nutné mít na těle,např v přední kapse,aby to bylo cítit.