Dobrý den,
určitě se dá tento problém řešit,ale vím s jistotou,že se jedná o výrobek,který je velmi nespolehlivý s následujících důvodů:
-vše je pájeno bezolovnatým cínem a je jisté,že se ve výrobku nacházejí spousty nedokonalých spojů.Nemusí to být jen nedokonalé pájení.
- závada se nedá s jistotou najít a odstranit,může se to podařit až na několikátý pokus.
-proto se nedá ani stanovit cena opravy.
-výrobek je napěchován velkým množstvím spojů,multikonektorů,propojovacích kabelů a je jasné,že výrobce si za tu cenu netroufá ručit za kvalitu. To je dnes taková klasika.
Prominte,že jsem Vás nepotěšil,ale je to tak a nejste sám,kdo řeší tento problém.
Opravuji desítky takových závad ročně a často se cena opravy vyšplhá k ceně pořizovací.
Snažte se závadu vytrvale reklamovat u dodavatele.
Přeji hodně zdaru.
Tyl 603775645
IBIZA mobilní aktivní PA systém CD,MP3,USB - 42030 IBIZA mobilní aktivní PA systém CD,MP3,USB - 42030 (hledat)
Mobilní PA-zařízení se super poměrem velikost - síla. Snadný transport díky stavebnicovému provedení. Integrovaný CD/MP3 Player a USB. Akumulátor pro provoz nezávislý na el. síti. Extra kompaktní IBIZA box systém s mnohostranným využitím. S integrovaným zesilovačem, MP3 CD-přehrávačem, USB-vstup a mikrofonní sekcí (2 mikrofony v dodávce) dokáže box všechno co potřebujete. K Český manuál není zatím k dispozici DOSTANETE TO, CO VIDÍTE. Zboží bude dodáno ve stavu a s příslušenstvím jako na fotografiích v galer
--
Vlastimil Tyl
vlastimil.tyl@email.cz
---------- Původní zpráva ----------
Od: Michal Fridrich <misa.fridrich@seznam.cz>
Datum: 26. 9. 2012
Předmět: Oprava reproduktoru
Dobrý den,
na aukru jsem si zakoupil reproduktor na baterii konkrétně toto http://aukro.cz/show_item.php?item=2607890695
a po když reprák došel tak jsem ho vyzkoušle nabil a zase vyzkoušel a jel vpohodě nechal jsem na něm zahrát tak 2-3 písničky a potom jsem ho vypl a 14 dní jsem ho nepoužil až ted když byl semnou na jendé akci tak se vyskytl problém že se sám třeba po 1, 3, 4 písničkách 2-10 minutách sám stlumí. Toto se děje v nepravidělných intervalech jak píšu jednou za 2 minuty podruhé zase za 10 minut, ale stane se to pokaždé nevydrží hrát ani hodinu. Když potenciometrem chci reproduktor opět zesílit tak nejde zesílit už na tu předchozí hlasitost vždy hraje opravdu potichu. Tento problém se vyskytuje i kdžy reprák jede na baterku a stejně tak když ja zapojený do elektriky. Prodejce uvádí 12 měsíců záruku když jsem jim psal tak odpověď znalě že tento výrobek nemá servis v ČR a že se mám obrátit na nějaký jiný v okolí mého bydliště. Mohl bych se tedy zeptat jeslti náhodou nevíte kde by mohl být problém a případně jeslti by se uvás vubec dal tento problém vyřešit a případně jaká by byla cena řešení.
S pozdravem
Michal Fridrich
--
Extra kompaktní IBIZA box systém-Bacha na to!
-
- Mistr zvuku