Tombola na akci Králíček/Tyl-zvuk.cz
-
- Mistr zvuku
Tombola na akci Králíček/Tyl-zvuk.cz
Máme v plánu na hřišti v Jarošově udělat v pátek i v sobotu na tom rockfestu Tombolu,ale takovou,aby v ní byly i potřebné,použitelné muzikantské věci.
Zapřemýšlejte co by se hodilo vše nashromáždit,aby to bylo zajímavé pro většinu muzikantů i nemuzikantů.
Kdo se chce zúčastnit,např. jako pořadatel hlaste se Romanovi,který poradí co a jak.
Zapřemýšlejte co by se hodilo vše nashromáždit,aby to bylo zajímavé pro většinu muzikantů i nemuzikantů.
Kdo se chce zúčastnit,např. jako pořadatel hlaste se Romanovi,který poradí co a jak.
-
- Zvukař
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tombola na akci Králíček/Tyl-zvuk.cz
Jen by mne zajímalo - co to je za akci? Nejaké info by bodlo..
-
- Administrátor
Je to akce, kde se predstavi mladsi kapely z okoli. Domluvil si to blazek (?) a bude si zajistovat zvuk. Pan Tyl pujci aparat, daruje veci do tomboly. Dobre lakadlo by mohlo byt pro lidi prave to, ze v sobotu budou v tomblove uzitecne veci pro muzikanty.
Ja bych to videl na nejake mikrofony, Nepouzivane procesory, krabicky.
Ja bych to videl na nejake mikrofony, Nepouzivane procesory, krabicky.
Jan Bednář, web admin. 774 317344
basa, zvuk, mix.
basa, zvuk, mix.
-
- Mistr zvuku
Já bych jim dal ty Superluxy a RH-Soundy. Všechny
-
- Zvukař
Organizátoži jsou Tyl a přeceda TJ Jarošov Štrunc. Já sem s Bořutou zajišťoval kapely a o program akce. Jak píše Honza, tak já zajišťuju zvuk a Bořuta světla. A taky jsme se podíleli na návrhu tomboly s Tylem. Určitě tam dáme nějaké věci co se už nebudou potřebovat, těm kapelám si myslím, že to bude užitečnÉ. Naše tombola je v sobotu.
-
- Mistr zvuku
Hoší napište i sem,jak se tato akce nepovedla a proč.
To nebudou žádné pomluvy,ale vážné varování všem,kteří si myslí stejně jako ten Mazaný králíček,že je to tak jednoduché...!!!
To nebudou žádné pomluvy,ale vážné varování všem,kteří si myslí stejně jako ten Mazaný králíček,že je to tak jednoduché...!!!
-
- Zvukař
Nejhorší na tehle akci je to, že všechny Štrunc (organizátor akce) podrazil, tohle co předvedl nemá obdoby, byly nějaké potíže, že měnil v přípravách to co se sním domluvilo, ale to se dalo překousnout, ale bohužel to nejhorší přišlo v pátek, když dojeli policajti kvuli stížnostem a chtěli poněm povolení, že može hrát po desáté hodině večer, ale bohužel, nic neměl. Divné je to, že jednomu tvrdil, že má a druhému tvrdil, že nemá povolení, takže si oněm udělej te obrázek sami, co to je za člověka.
-
- Mistr zvuku
Mě tvrdil,že tam byl a že mu řekli,že to není zapotřebí.
Nebo si to vše vymyslel.
Nebo si to vše vymyslel.
-
- Zvukař
Určitě tam nebyl, protože jsme si volali na uřad a je třeba povolení, ještě jsme mu říkali kam má jít.
-
- Mistr zvuku
Já to vidím tak,že není mazaný,ale VYMAZANÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!