http://www.mestozlin.com/galerie/2012/2 ... lub/album/
Segmenti byli po všech stránkách bombastičtí. Skvělé pětihlasé vokály, výborné kytarové dvojsóla či dvojsóla kytara+housle, dobré arange, nadupaná rytmika, dynamika a k tomu naprosto profesionální show od začátku až do konce. Např. v nějaké písničce tam měli stopku, tak při ní zároveń i jakoby zkameněli jak sochy a za pískotu fanynek se snad minutu se ani nehnuly. Pak jeden z nich jakoby ožil a ty ostatní začal pokládat na zem jako voskové figurýny. Navíc měli i kvalitní nástroje a pódiovku, tak se to dobře zvučilo. Předkapela byla citelně horší ať už vybavením, tak muzikou a hlavně zpěvák byl slabý a dost věcí mu vůbec nesedělo, což se celé samozřejmě promítlo do celkového zvuku.
Akustika prostoru patří určitě mezi ty lepší a to PA., tam nehraje nejhůř. Zvukaři to sice nazývají "starý Cimbalův šrot", ale zvučit se s tím rozhodně dá, což v případě Segmentu se mi myslím rozhodně povedlo.

Průser je (krom toho, že není v racku jedinný gejt) ovšem stav místního mixážního pultu. Ten Allan GL2200 je tam snad 20 let a je v takovém stavu, že je doslova na heslo. Uhlíková vrstva hlavně hlavních výstupů je pravděpodobně místy úplně vydřená, kontakty v insertech taky na heslo, jedna šavle jede naplno a nejde zeslabit apd.. Vypadával mi tam občas zvuk celé pravé strany p.a., nebo se to občas celé zeslabilo (někdy jen zpěv), aniž bych na cokoliv sáhl, pak se to zas celé probralo. Vždy stačilo mírně praštit do mixu jako do staré televize a zas to hrálo, ale zvuč tak.

Ve finále pak za tebou doběhne nasraný asi místní starší rocker s větou: “Chlapy dejte si to tady kurva už do hromady, to už je nejmín pátý koncert po sobě, co vám to takto blbne!“. Naštěstí si nechal vysvětlit, že tam zvučím poprvé a jen na záskok a že na technický stav mixu či kabelů je potřeba si stěžovat jinde. Pak jsem se dověděl od kluků z Fakultury, že když tam hrály někdy před ¾ rokem, tak zvukař měl stejné problémy s mixem už tehdy. No myslíte, že mě na to někdo upozornil předem?