Závírání vinařských cyklostezek - UH

Vaše recenze na Vás samotné.
Odpovědět
Aidzi
Zvukař
Kontaktovat uživatele:

Závírání vinařských cyklostezek - UH

Příspěvek od Aidzi »

Dopolední start proběhl bez komplikací. Bylo pouze mluvené slovo a CD - podkres.

Odpolední program už tak zcela jednoduchý nebyl, protože nikdo pořádně nevěděl (hlavně u folklórních souborů, co přesně budou potřebovat a kde to vlastně bude stát (myšleno rozmístění muziky, zpěváků, tanečníků). Muzika byla snímáná mikrofony Shure BETA + vajíčko na basu "malé", zpěvy byly snímány sběráky - placky 2x ze předu pódia a 1x z boku.
Hlavní problém byl u souboru "Liša", což je dětský soubor s primášem (tuším) Balajkou a děvčicama, které zpívaly. I když jsem muziku několikrát stahoval takřka na "0", tak děvčata byly tak tiché, že i když jsem značně posiloval přední sběráky (od kterých stály cca 1,5-2m) jsem v podstatě nezesiloval je, ale housle primáše. Upozornil jsem na to jejich vedoucího, ale jeho odpověď byla - to je jedno.. Můj pocit z toho byl takový, že nezáleží na celku, ale hlavně aby vyniknul primáš. Kvalita muziky byla docela mínusová (jestli je to trémou, nebo nedostatečnou přípravou nevím). Podobný zážitek z jejich produkce už jsem měl na Slavnostech vína u Františkánského kláštera.
Další věc, co mne u tohoto souboru hodně zaráží je to, že jim tam nějaký nástroj vytváří zvuky podobné zpětné vazbě. Který to byl si ale netroufám tvrdit. Můj dojem je, že to jsou jedny z "konter". Bylo to něco kolem vyšších středů a bylo to docela nepříjemné...Ten samý pocit jsem měl už na Slavnostech vína..

Poslední nastoupila "mini" Topolanka. Bicí jsem pobral jedním sběrákem, muziku druhým (5x trumpeta, 2x tenory a tuba), tanečníky třetím sběrem z boku. Myslím, že to bylo to nejlepší z celého odpoledne..

Pořadatel byl spokojený a muzikanti taky (dostal jsem pochvalu :D ) ... Tož tak.. ;)
Aidzi
Tel: 739260346
email - i.c@email.cz

Tyl
Mistr zvuku

Re: Závírání vinařských cyklostezek - UH

Příspěvek od Tyl »

Jakou pochvalu -upřesni to,abychom věděli...
Od koho,v jakém podání,byl to polibek,flaška vína...

Nenechávej si ti jen pro sebe. Co?

Aidzi
Zvukař
Kontaktovat uživatele:

Re: Závírání vinařských cyklostezek - UH

Příspěvek od Aidzi »

Od nějakého muzikanta.. Ani ti nevím..Adostal jsem na konci i flašku vína.. ;) Dobré bylo.. :)
Aidzi
Tel: 739260346
email - i.c@email.cz

Odpovědět