Jedná se digitální "mix" za 23 tisíc. http://www.audiotek.cz/product-52126-mackie-dl1608
Přepis FB:
• Digitální mixážní pult s ovládáním z iPadu
• 24-bitové A/D/A převodníky Cirrus Logic
• Počet kanálů: 16
• 16 mikrofonních předzesilovačů ONYX
Zdeněk Jirčík co jsi to zase koupil za drek?
Bohdan Ticháček Ještě nekoupil, ale asi koupím
Honza Švancer noo zajímavá hračka

Bohdan Ticháček Mackie 23.000,- Ipad 9.000,- na to co to umí je to dobrá cena. Ještě bych si to chtěl ošahat a vyzkoušet na place
Jiří Elger kolik auxů ?
Honza Švancer tak ty to asi využiješ

Bohdan Ticháček 6 auxů
Jiří Elger Už jsem to rozbalil.Na demu Prodance to vyzkouším.
Bohdan Ticháček Na prodencu to ještě nemají ani na webu, já jsem ho našel na audioteku
Jiří Elger Ještě líp, zavoláme Šafovi, ať to doveze ukázat.
Bohdan Ticháček no to by bylo super
Jiří Elger Já viděl takto ovládanou AH T144, jeden i-pod na jevišti jenom na odposlechy, druhý i-pod v hledišti na venek. Paráda.
Bohdan Ticháček Asi do toho pujdu, ale jak říkám musím si to ošahat
Michaela Ticháčková To se mi líbí, to by bylo něco.....kdo má teď ten mega pult tahat

Jakub Svozil covece kdyz bych delal furt to samy tak by to bylo fajn, ale predstava ze na tomhle rychle prezvucuju nejakou kapelu mne docela desi
Jirka Vovák To je fakt děsivé. Neumím si představit, že by s tímto zvukaři jezdili na kšefty.
Bohdan Ticháček No umí toho hodně. Asi to do budoucna bude nutnost. Na velký kšeft to nebude, ale 90% akcí se stim bude dělat v pohodě
Jirka Vovák- Bohdane já s těmi digitálními mixáky nemám dobré zkušenosti. A to se bavím o pultech iLive112 za čtvrt milionu, které toto již dřív uměli a s daleko luxusnějším ovládáním. Vždy, když zvučím přes digi mix, tak mě to hlavně nebaví. Není to už kreativní taková zvukařina. Postrádá to jakoby něco uměleckého. Zastánce digitálů řekne, že je to tím, že s tím neumímš apd., ale to jsou blbé kecy. Když koupíš za stejné prachy analog a digitál, tak ten analog ho vždy předčí rychlostí, jednoducostí i kvalitou zvuku. A veškeré možnosti digitálu to nepředčí.
Má to 16 vstupů, ale vidíš vždy jen 8.. ...Kup si raději jako základ nějaký analog + 10ti in -out zvukovku s noťasem a tam si napichávej do insertů a sendů či auxů co chceš. Možnosti neomezené a ten analog podvozek tě nikdy nezklame. Navíc to výjde i levněji.
Jiří Elger Jirka Krampera pracuje na analogovém pultu s digitálním řízením. Zvukově a pracovně analog, možnosti ukládání, řízení to je digitál. Jak znám Jirku Kramperu, tak to bude bomba.
Jirka Vovák Vím o tom. Osobně jsem hodně zvědavý, jak to vše vlastně bude vypadat.
Jakub Svozil podle mne ta cena bude pro normalniho cloveka nedostupna
Bohdan Ticháček Mackie 23.000,- Ipad 9.000,-
Bohdan Ticháček Dá se říct že je to nejlevnější digipult na trhu
Jakub Svozil ja jsem ted myslel ten kramperuv pult. jinak cena u tohohle bude odpovidat te uzitne hodnote
Bohdan Ticháček jo tak

Jirka Vovák Ono je to v podstatě čistě jen zvukovka s mikrofonními vstupy 16 in/8 out. Nic jiného krom wifiny už tam není. Když si dáš do toho iPadu program jako Sonar, či Cubase apd. a k tomu dáš kvalitní více kanálovou zvukovku, tak to bude hrát asi i líp. Za 23 tisíc ty převodníky 16in/8out nebudou asi žádná sláva. Kde mají nějaké údaje o zkreslení, šumu, dynamice, samplovací rychlosti?