AAA 11.05.2008 13:28:28
To klub Sinclair: Dobře jeden případ za všechny: na stránkách Aldaxu je v sekci články o elektrolitických kondenzátorech napsánu: Využijeme známé vlastnosti kondenzátoru, tzv. kapacitní reaktance - kondenzátor klade střídavému proudu určitý odpor, prakticky přímo úměrný kmitočtu a kapacitě....... drsný co?? I když jsem na to na jejich fóru upozorňoval, přesto se mnou NIKDO z celýho fóra nesouhlasil, ani Sinclair a ten druhej. Radši mě proto smazali.A to nebylo jediný. Je smutný když se elektronikou zabývá někdo, komu nejsou jasný naprosto základní a elementární principy...Takže mám plný právo o Sinclairovy prohlašovat že je to hlupák a arogantní diletant. Tohle je dostatečnej signál pro lidi, žádající kvalitní a relevantní rady, aby se na Sinclaira raději neobraceli. Dost tím pravděpodobně riskují. Tak co zase nemám pravdu?? jinak Butt...nerovná se Čeb...(nemůžeš napsat resp.).
Jak je to stěma kondíkama. A znáte Sinclaira?
-
- Mistr zvuku
-
- Administrátor
Re: Jak je to stěma kondíkama. A znáte Sinclaira?
znam sinclaira, je to clovek spravujici elektroniku z uherskeho brodu. Chtel jsem si od nej nechat poslat nove kondenzatory na predelani gramofonu nzc420.
Kapacitni reaktance Xc = 1/(2pi*f*C) to znamena, ze „odpor” kondenzatoru je NEprimo umerny frekvenci a kapacite. (kondenzator je zkrat pro vysoke kmitocty).
Ale toto je prvni ricnik stredni skoly.
Kapacitni reaktance Xc = 1/(2pi*f*C) to znamena, ze „odpor” kondenzatoru je NEprimo umerny frekvenci a kapacite. (kondenzator je zkrat pro vysoke kmitocty).
Ale toto je prvni ricnik stredni skoly.
Jan Bednář, web admin. 774 317344

basa, zvuk, mix.

basa, zvuk, mix.