Jak se tak divam na fora a procitam detaily, meli bychom asi updatovat iLive na nejnovejsi verzi.
Chybky z verze 1.82 byli odstraneny a update by poskytnul vetsi svobodu a moznost ovladani "vseho". Jsou tam totiz nove efekty jako funkcni speaker managment (jiz od 1.8) a nove, vylepsene efekty.
Update iLive
-
- Administrátor
Update iLive
Jan Bednář, web admin. 774 317344

basa, zvuk, mix.

basa, zvuk, mix.
-
- Mistr zvuku
Re: Update iLive
Nyní je ta správná doba a tak se do toho pustíme. Navazujte kontakty,aby to mělo správnou kakadenci.
Mix je tam,kde se můžeme všichni,kdo má zájem sejít a vylepšovat,bádat atd...
Mix je tam,kde se můžeme všichni,kdo má zájem sejít a vylepšovat,bádat atd...
-
- Mistr zvuku
Toto nás zajímá?
Michal Krása 20.10.2011 19:35:13
Zdravím kolegové! Ti, co máte iLive... Nemá někdo náhodou tu aplikaci Mix Pad pro iPad na iLive? Chtěl jsem jí právě stáhnout, ale je to placené a nechce se mi to cálovat celé. Pokud by někdo poskytl instalaci, tak přispěji na kupní cenu. Mail mám když tak pod nickem. Předem díky za ochotu!
Michal Krása 20.10.2011 19:35:13
Zdravím kolegové! Ti, co máte iLive... Nemá někdo náhodou tu aplikaci Mix Pad pro iPad na iLive? Chtěl jsem jí právě stáhnout, ale je to placené a nechce se mi to cálovat celé. Pokud by někdo poskytl instalaci, tak přispěji na kupní cenu. Mail mám když tak pod nickem. Předem díky za ochotu!
-
- Administrátor
Mix Pad aplikace je aplikace pro iPad a iPhone, ktera umoznuje ovladat "iLive" na dalku z tabletu (iPad) nebo mobilniho telefonu (iPhone).
Aplikace stoji na applestore myslim 100$.
Nicmene, nikdo z nas nema ani iPad ani iPhone.
Take by bylo potreba koupit KVALITNI, A&H doporuceny wi-fi router, ktery umi pracovat v pasmu 5Ghz a multicastovat vysilani pres tuto WiFi sit.
Je to velmi dobra pomucka, kdyz clovek dostane velmi spatne misto pro mixpult (za bednama, Kulturak UH pod balkonem, na kraji salu apod.)
Cena iPad se pohybuje okolo 10 000,-
Aplikace stoji na applestore myslim 100$.
Nicmene, nikdo z nas nema ani iPad ani iPhone.

Take by bylo potreba koupit KVALITNI, A&H doporuceny wi-fi router, ktery umi pracovat v pasmu 5Ghz a multicastovat vysilani pres tuto WiFi sit.
Je to velmi dobra pomucka, kdyz clovek dostane velmi spatne misto pro mixpult (za bednama, Kulturak UH pod balkonem, na kraji salu apod.)
Cena iPad se pohybuje okolo 10 000,-
Jan Bednář, web admin. 774 317344

basa, zvuk, mix.

basa, zvuk, mix.