Hubert 02.02.2012 16:00:56
Něco z toho může mít společného jmenovatele a to je růst odběru ze zdroje poháněný stálým růstem SW, také proto je lépe necpat všude všechno. Pokud vím, tak se snad už u všech starších kusů dělala úprava právě kvůli tomu. Servis bude vědět víc, v případě pochybností je lepší ho kontaktovat a nečekat až na nějakou případnou výzvu. Je to samozřejmě hodně komplikované zařízení a zmrznutí/orosení/přehřátí atd. se projevuje jinak, než u analogu, ten by třeba kreslil jako svině nebo by úplně ujely nastavení kompresorů, ovšem to by asi nikoho tak neplašilo.
Petr V. 02.02.2012 15:00:10
Já jsem pár lidem radil co se zamrzlým či zdivočelým iLive, tedy snažil jsem se a snad jsem jim pomohl. Mně za ty dva roky co iLive mám, nenechal nikdy ve štychu (snad jsem to nezakřiknul). S pultem jsem doma vyváděl psí kusy a zakousl jsem ho jen jednou.
Důrazně všem doporučuji nepoužívat tzv. Templates show. Tyto konfigurace se při každém upgrade přepisují a to i při nekompatibilitě verzí firmware. Mohou tedy vznikat nestandardní stavy. Jednoznačně je potřeba vytvářet si vlastní USER show a zbytečně si třeba nekonfigurovat 8 stereogroup , když vím ,že budu použivat běžně jen 4 podskupiny,atd...
Zamrzají T112-protože tak mrzne?Se SW opatrně?!
-
- Mistr zvuku
-
- Administrátor
Re: Zamrzají T112-protože tak mrzne?Se SW opatrně?!
Vyhnal jsem to do nejvyssich mist:
Na mou otazku odpoveděl Sam od A&H:
Ptal jsem se na zvýšení proudového odběru při update firmware a na jakekoliv další mínus při prechodu z 1.72 na 1.83.
"Hi zblebt
We recommend all users update to the latest version of firmware when possible. This gives you the latest features and fixes bug's in previous versions of firmware. v1.83 is very stable and most users have updated to this software already.
As jim has said this is a software update and therefore there will be no noticable difference in current consumption by upgrading to v1.83.
I hope that helps and hopefully your boss will let you get upto date soon
Regards
Sam A&H"
Překlad: Doporučujeme všem uživatelům updatovat na novou verzi hned jak je to možné. Tato vám dá poslední vylepšení a nástroje a opravuje chyby předchozích verzí. Verze 1.83 je velmi stabilní a většina uživatelů již updatovalo. Jak Jim (v předchozím příspevku) řekl, jedná se pouze o softwareový update a tedy u toho není žádná postřehnutelá změna v odběru proudu tím, že upgradujete na verzi 1.83.
Na mou otazku odpoveděl Sam od A&H:
Ptal jsem se na zvýšení proudového odběru při update firmware a na jakekoliv další mínus při prechodu z 1.72 na 1.83.
"Hi zblebt
We recommend all users update to the latest version of firmware when possible. This gives you the latest features and fixes bug's in previous versions of firmware. v1.83 is very stable and most users have updated to this software already.
As jim has said this is a software update and therefore there will be no noticable difference in current consumption by upgrading to v1.83.
I hope that helps and hopefully your boss will let you get upto date soon

Regards
Sam A&H"
Překlad: Doporučujeme všem uživatelům updatovat na novou verzi hned jak je to možné. Tato vám dá poslední vylepšení a nástroje a opravuje chyby předchozích verzí. Verze 1.83 je velmi stabilní a většina uživatelů již updatovalo. Jak Jim (v předchozím příspevku) řekl, jedná se pouze o softwareový update a tedy u toho není žádná postřehnutelá změna v odběru proudu tím, že upgradujete na verzi 1.83.
Jan Bednář, web admin. 774 317344

basa, zvuk, mix.

basa, zvuk, mix.
-
- Mistr zvuku
Re: Zamrzají T112-protože tak mrzne?Se SW opatrně?!
Já jsem pro update.