Takový zkušený Micák si jen tak do nějakého,hřebíkama zbůchaného boxu, určitě nevleze.
Milan to spočítá-má přehled kolik stojí drahé kovy a pak vše přehodnotíme...Co?
------------ Původní zpráva ------------
Od: <vlastimil.tyl@email.cz>
Komu: Milan Ulrich<ulrichmilan@seznam.cz>,
Kopie:
Předmět: Milane spočítej, zda nebude jistější prodat magnety a hliník do Kovosteelu a nadělat pro micáky toto...Co ale ta Mixematoza???!!!
Datum: 28.1.2012 18:17:15
Hoši to jsou ovšem originál boxy !!!!!! Víte jaké?
-
- Mistr zvuku
-
- Mistr zvuku
Re: Hoši to jsou ovšem originál boxy !!!!!! Víte jaké?
Doplnte to foto prosím. To se vyplatí !!! Dík
Navrhuji Vovakovi POCHVALU za trefu roku 2012.
Navrhuji Vovakovi POCHVALU za trefu roku 2012.
-
- Administrátor
Re: Hoši to jsou ovšem originál boxy !!!!!! Víte jaké?
Honzo již jsem to upravil-vymazal. Máš pravdu,že jsou to zbytečné nicneříkající řádky.
Mám potíže s počítačem a navíc se často kouše i Forum,tak to často řeším neprofesionálně.
Hodně nyní drátuju a letuju a ještě se snažím upřesnovat na Foru co se dá,aby to bylo živější.
Důležité je,že se to dá vymazat a nebude to zaneřáděné věčně.
Čeká nás letos více souběžných velkých akcí a tak dělám nové kabely,doplnuji chybějící a to vše po desítkách,protože musí být všeho dostatek,aby se nám do některých nevyužitých boxů nenastěhovali pavouci,nebo dokonce micáci?
Hola
Mám potíže s počítačem a navíc se často kouše i Forum,tak to často řeším neprofesionálně.
Hodně nyní drátuju a letuju a ještě se snažím upřesnovat na Foru co se dá,aby to bylo živější.
Důležité je,že se to dá vymazat a nebude to zaneřáděné věčně.
Čeká nás letos více souběžných velkých akcí a tak dělám nové kabely,doplnuji chybějící a to vše po desítkách,protože musí být všeho dostatek,aby se nám do některých nevyužitých boxů nenastěhovali pavouci,nebo dokonce micáci?
Hola
Jan Bednář, web admin. 774 317344

basa, zvuk, mix.

basa, zvuk, mix.
-
- Mistr zvuku