Hoši něco na Ty KVčka vyčmuchejte. Chce to výšku 3-3,5 metru a bude to v mnoha případech přijatelnější,než to věšet...
Možná se najde i něco do výšky 4 metrů,ale pozor na tu klátivost... Hlásí velké větry a také zemětřesení !! Nebo se mě to zase jen zdálo?
Kluci bádejte. Hola
------------ Původní zpráva ------------
Od: <vlastimil.tyl@email.cz>
Komu: JAN BEDNAR<beja@post.cz>,
Kopie:
Předmět: Fwd: Prosba o doporučení typů stativů.
Datum: 13.1.2012 08:52:17
---------------------------------------------
------------ Původní zpráva ------------
Od: <vlastimil.tyl@email.cz>
Komu: PRODANCE Brno<brno@prodance.cz>,
Kopie:
Předmět: Prosba o doporučení typů stativů.
Datum: 13.1.2012 08:51:14
---------------------------------------------
Dobrý den,
pane Zahradník prosím nabídněte stativy na satelitní boxy,které potřebuji zvedat do výše,alespon 3-3,5metru. Váha boxů je 35kg.
Používám již několik desítek let 40kusů stativů,které jsem si vyrobil,ale nemají zvedací systém na kliku...
Nyní jsem zabudoval naklápěcí hnízda do Es1,0 a ve výšce nad 2metry se již projevuje nepříjemná "klátivost".
Prosím doporučte něco,co by pokud možno nebyl příliš nemotorný "čarapák". Jistě znáte problematiku související se skladováním atd...
Jednalo by se o 4 kusy. Děkuji Tyl
http://www.tyl-zvuk.cz
výběr stativů s klikou
-
- Mistr zvuku
Re: výběr stativů s klikou
WORK LW-330 TRUSS TOWER 320CM
Traversenlift
http://www.thomann.de/cz/work_lw_330_tr ... kg_32m.htm
Der LW-330 ist ein sehr handlicher und auch sehr robuster, Traversenlift mit einer max.
Höhe von 320 cm und einer max. Belastung von 100 kg, Das geringe Eigengewicht von 20 thomann kg ermöglich auch bei kleinen Bühnen ein super Handling!
* 100 kg
* 3,20 mtr.
* BGV C1
* Höhe: 130 cm - 320 cm
* Transportlänge: 130 cm
* Belastung min.: 25,0 kg - max.: 100 kg
* Standfläche 1,12 m²
* Gewicht: 20,0 kg
* Sektionen: 3
* Auszüge: 2
* Material: Stahl verzinkt
* Rohraufnahme: 35 mm
* Sicherungsbolzen
* Teleskopfüße
* Zertifizierung nach BGV C1 (GUV 6.15)
* 3 Jahre Thomann-Garantie
* 30 Tage Money Back Garantie
Další varianty u Thomanna- nr. 269474
-205474 ?
bádejte...to co máme na kliku v autě=Work LW155r
Traversenlift
http://www.thomann.de/cz/work_lw_330_tr ... kg_32m.htm
Der LW-330 ist ein sehr handlicher und auch sehr robuster, Traversenlift mit einer max.
Höhe von 320 cm und einer max. Belastung von 100 kg, Das geringe Eigengewicht von 20 thomann kg ermöglich auch bei kleinen Bühnen ein super Handling!
* 100 kg
* 3,20 mtr.
* BGV C1
* Höhe: 130 cm - 320 cm
* Transportlänge: 130 cm
* Belastung min.: 25,0 kg - max.: 100 kg
* Standfläche 1,12 m²
* Gewicht: 20,0 kg
* Sektionen: 3
* Auszüge: 2
* Material: Stahl verzinkt
* Rohraufnahme: 35 mm
* Sicherungsbolzen
* Teleskopfüße
* Zertifizierung nach BGV C1 (GUV 6.15)
* 3 Jahre Thomann-Garantie
* 30 Tage Money Back Garantie
Další varianty u Thomanna- nr. 269474
-205474 ?
bádejte...to co máme na kliku v autě=Work LW155r
-
- Mistr zvuku
AMERICAN DJ ST-132 WIND UP 85 KG American DJ ST-132 Wind Up 85 kg, sehr stabiles Wind-Up Stativ mit 85 kg Tragkraft und enorm guten, Preis-/Leistung Verhältnis, Technische Daten: maximale Höhe: 4m, maximale Last: 85kg, Aufnehmer: 1 3/8", (geeignet für die Aufnahme von thomann Lautsprechern mit 35mm Flansch), Maximale
http://www.thomann.de/cz/american_dj_st ... 100_kg.htm
TOTO BY SE NA VĚTŠINU AKCÍ DALO POUŽÍT...POZOR -VYPADÁ TO CHATRNĚ,ALE DOST TO VÁŽÍ,TAK TO ASI BUDE STABILNÍ. CO?
TA POSUVNÁ TŘETÍ NOHA JE DOBRÁ VĚC.
DETAILY NA FOTO JSOU SICE VŠELIJAKÉ,ALE TA CENA ?
nr=221947=149,-Eu
TOTO BY SE NA VĚTŠINU AKCÍ DALO POUŽÍT...POZOR -VYPADÁ TO CHATRNĚ,ALE DOST TO VÁŽÍ,TAK TO ASI BUDE STABILNÍ. CO?
TA POSUVNÁ TŘETÍ NOHA JE DOBRÁ VĚC.
DETAILY NA FOTO JSOU SICE VŠELIJAKÉ,ALE TA CENA ?
nr=221947=149,-Eu
-
- Mistr zvuku
Tak vidím,že se nikomu nechce v tomto chřipkovém období čmuchat a tak jsem to rozhodl sám a sám si to také DO-DO!!. /čti .dodělám doma./
Není to tak dávno co se jezdilo busem na pořadník pro Škody 105/110 do Boleslavi a zpět po vlastní ose,až do UH,již "novým vozidlem"...
Tato zpáteční cesta často znamenala,že se řidič , budoucí majitel seznámil s různými závadami,které na vozidle prošly výstupní kontrolou a nebylo jich málo.
No a tak se těmto KONZERVÁM začalo říkat ŠKODOVKY DODO.
No a je to tady zas. Takže stativy DoDo,protože mám již zkušenosti.
Nebo raději koupit ty co nabízí Zahradník za rovných 100tis za 4 kusy?
Není to tak dávno co se jezdilo busem na pořadník pro Škody 105/110 do Boleslavi a zpět po vlastní ose,až do UH,již "novým vozidlem"...
Tato zpáteční cesta často znamenala,že se řidič , budoucí majitel seznámil s různými závadami,které na vozidle prošly výstupní kontrolou a nebylo jich málo.
No a tak se těmto KONZERVÁM začalo říkat ŠKODOVKY DODO.
No a je to tady zas. Takže stativy DoDo,protože mám již zkušenosti.
Nebo raději koupit ty co nabízí Zahradník za rovných 100tis za 4 kusy?

- usacek
- Bedňák
A jak vypadají ty od toho Zahradníka? Ty co jsou napsána jako na světla, tak vypadají celkem dobře, ale podle obrázku těžko soudit.
-
- Administrátor
Tak dneska na miru mel klucina tenhle:
na laser.
Cely ten stojan vypada dost masivne, posuvna treti noha vypadala pouzitelne a drzelo to laser velmi stabilne. (sice asi jen ve 2 metrech, protoze to nepotreboval vic zvedat) Ale i tak mel laser poveseny jen na jedne casti T ramena a nebyl nikde zadny naznak kolabovani (druha strana T ramena nebyla nicim dovazena)
na laser.
Cely ten stojan vypada dost masivne, posuvna treti noha vypadala pouzitelne a drzelo to laser velmi stabilne. (sice asi jen ve 2 metrech, protoze to nepotreboval vic zvedat) Ale i tak mel laser poveseny jen na jedne casti T ramena a nebyl nikde zadny naznak kolabovani (druha strana T ramena nebyla nicim dovazena)
Jan Bednář, web admin. 774 317344

basa, zvuk, mix.

basa, zvuk, mix.
-
- Mistr zvuku
Tak stativy výše uvedené jsou připraveny a berou se do Kunovic na Ples města.
Je to přesně to co jsem očekával-poctivý kus "materiálu",který je pospojovaný do jednoho celku známou ČÍNSKOU metodou-Lojzo podrž to a já jdu pro prachy.
Ono totiž Čínané se i toto přísloví naučili používat, protože je to vše o zvyšování rychlosti a přikázaném směru, kudy se ubírat,aby to vše bylo ještě rychlejší..
Jak to vše dopadne se dovíme dnes večer v televizi-Hyde park-Grygar.
My už to ,ale víme: časem se do těch káblů tak zamotáme,že už to nikdo nerozsukuje
Stativy jsou za tu cenu dodře použitelné,ale musí se dávat pozor na několik důležitých postupů při používání. Uděláme školení.
*Zrovna jsem dnes vymákl jednoho vysokého blondáka s bradkou,jak neštastně skládá-přímo sukuje, mikrof.kabely. A já si pořád myslel,že už to všichni umíme,až na toho břuchatého...
Je to přesně to co jsem očekával-poctivý kus "materiálu",který je pospojovaný do jednoho celku známou ČÍNSKOU metodou-Lojzo podrž to a já jdu pro prachy.
Ono totiž Čínané se i toto přísloví naučili používat, protože je to vše o zvyšování rychlosti a přikázaném směru, kudy se ubírat,aby to vše bylo ještě rychlejší..

Jak to vše dopadne se dovíme dnes večer v televizi-Hyde park-Grygar.
My už to ,ale víme: časem se do těch káblů tak zamotáme,že už to nikdo nerozsukuje

Stativy jsou za tu cenu dodře použitelné,ale musí se dávat pozor na několik důležitých postupů při používání. Uděláme školení.

*Zrovna jsem dnes vymákl jednoho vysokého blondáka s bradkou,jak neštastně skládá-přímo sukuje, mikrof.kabely. A já si pořád myslel,že už to všichni umíme,až na toho břuchatého...