Hledejme ještě něco na housle atd...nebo máme?

Odpovědět
Tyl
Mistr zvuku

Hledejme ještě něco na housle atd...nebo máme?

Příspěvek od Tyl »

vyrobek1.jpg
AKG Perception 170
Kondenzátorový mikrofon pro studio i live Perception série True Condenser konstrukce 1/2" membrána kardioidní charakteristika přepínatelný útlum
2 190 CZK
87,60 EUR
sleva
-15 %
ihned k dodání 3-5 ks
skladem
Doba dodání 1-2 dny, osobně ihned k odběru na prodejně: Praha
vyrobek1.jpg
AKG Perception 220
Kondenzátorový mikrofon pro studio i live Perception série True Condenser konstrukce 1“ membrána kardioidní charakteristika přepínatelný útlum a filtr nízkých kmitočtů
4 490 CZK
179,60 EUR
ihned k dodání 6-10 ks
skladem
Doba dodání 1-2 dny, osobně ihned k odběru na prodejně: Praha, Brno
vyrobek1.jpg
AKG Perception 420
Kondenzátorový mikrofon pro studio i live Perception série True Condenser konstrukce 1“ membrána přepínatelná směrová charakteristika přepínatelný útlum a filtr nízkých kmitočtů
5 340 CZK
213,60 EUR
sleva
-11 %
ihned k dodání > 10 ks
skladem
Doba dodání 1-2 dny, osobně ihned k odběru na prodejně: Praha, Brno
vyrobek1.jpg
AKG Perception 120
Kondenzátorový mikrofon pro studio i live Perception série True Condenser konstrukce 2/3" membrána kardioidní charakteristika přepínatelný útlum a filtr nízkých kmitočtů
2 990 CZK
119,60 EUR
ihned k dodání 3-5 ks
skladem
Doba dodání 1-2 dny, osobně ihned

Tyl
Mistr zvuku

Re: Hledejme ještě něco na housle atd...nebo máme?

Příspěvek od Tyl »

Toto se mě jeví jako nejlepší varianta !! Za ty prachy jsem nic vhodnějšího a takto široce využitelného nenašel !! Zkusme tři kusy a klidně každý jinou barvu CO?
Již jsem měl před rokem jeden doma a je to opravdu kvalita.
Ještě to promysleme,ale v pondělí by se to stáhlo z Brna a byly by další tři solidní i dobře vypadající mikráky. Toš pište,než budete pod vlivem. Nebo už jste začali?

vyrobek1.jpg
MXL LSC 1BN
Kondenzátorový mikrofon pro ozvučování 3 mikrofonní kapsle pozlacená membrána směrová charakteristika: kardioida / všesměrová / hyperkardiodní frekvenční rozsah 20Hz – 20kHz max. SPL 142dB vnitřní kabeláž Mogami součástí balení kufřík kabel a kapsle používá Andy Vargas - zpěvák Carlose Santany
barva: modrá-nikl

4 641 CZK
185,64 EUR
ihned k dodání 1-2 ks
skladem
Doba dodání 1-2 dny, osobně ihned k odběru na prodejně: Brno
vyrobek1.jpg
MXL LSC 1G
Kondenzátorový mikrofon pro ozvučování 3 mikrofonní kapsle pozlacená membrána směrová charakteristika: kardioida / všesměrová / hyperkardiodní frekvenční rozsah 20Hz – 20kHz max. SPL 142dB vnitřní kabeláž Mogami součástí balení kufřík kabel a kapsle používá Andy Vargas - zpěvák Carlose Santany
barva: zlatá-zlatá

4 641 CZK
185,64 EUR
ihned k dodání 1-2 ks
skladem
Doba dodání 1-2 dny, osobně ihned k odběru na prodejně: Brno

Tyl
Mistr zvuku

Re: Hledejme ještě něco na housle atd...nebo máme?

Příspěvek od Tyl »

http://www.music-store.cz/data/10_12_mxl_lsc-1.pdf

Hoši měl jsem jeden doma a vrátil jsem ho,protože se mě zdálo,že při řvaní nadoraz se nějak mění intenzita ...
Nyní již vím,že jsem měl proudově nedostačující Phantom-na malém mixu a je to jasné.

Toš kurnik něco napište. Asi až příští rok.

Tak si to užijte a moc netentujte a nepíjte. štastný a veselý

Odpovědět