Opera REEVO 12 (REEVO 10)

Odpovědět
Tyl
Mistr zvuku

Opera REEVO 12 (REEVO 10)

Příspěvek od Tyl »

:lol:
Objednal jsem si dva a jsem velmi zklamán kvalitou zvuku!! obrovské zkreslení vychází z krabice, s každým kopnutím vychází z obou stran velmi ošklivý zvuk ( dýchací otvory ) a vracím je. a nedoporučuji!!
Vlastnosti
Zvuk
Zpracování
2

Vážení možné je všechno, ale toto hodnocení nahoře je dost podezřelé-(s každým kopnutím-z obou stran), moc tomu nevěřím.
Může to být vše jinak, než se píše.

Dovoluji si zde krátce zhodnotit Opera Reevo 10, které máme ve skladě a určitě patří mezi velmi zajímavé kusy.
Jsou dost propracované, že si výrobce dovolil nasadit vyšší cenu a podle mne se určitě nemusí obávat nedostatečné prodejnosti.
Mnozí značkaři se velmi často vyjadřují s odporem o všech výrobcích, které nejsou ta jejich značka.
Někteří značkaři už to hodně předhánějí, ale s tím se nedá nic dělat. Úsměvné je, když pomlouvají vše “neznačkové”, jako by za to byli placeni.

Reevo 10 se chystáme porovnat s mnoha dalšími, podobnými reproboxy a to brzy a ve venkovním prostředí.
Zatím se zkoušely jen ve skladech, takže jen tak orientačně. Orientačně proto, jestli boxy vrátit, nebo ponechat.
Vrácení určitě nepřipadá v úvahu.

Později uvedu proč.
Zatím takto.
Tyl
,

Odpovědět